ACRON activiteiten – wat kunnen we nog meer (en anders) doen?

 In Nieuws

Vooruitlopend op de komende ledenvergadering op 8 november a.s., willen we alvast een vraag voorleggen aan alle ACRON leden.

We proberen de ACRON steeds professioneler en prominenter neer te zetten als branchevereniging voor alle CRO’s en freelancers die zich op enigerlei wijze bezighouden met klinisch onderzoek. Met een nieuwe website, het digitale jaarverslag, de ACRON nieuwsbrief en de afvaardiging van ACRON leden in de vele nationale werkgroepen zijn we aardig op weg en hebben we reeds goede stappen gezet als het gaat om de zichtbaarheid van de ACRON.

Als bestuur vinden we het belangrijk om dit alles weer eens tegen het licht te houden. Zijn we op de goede weg of moeten we meer aandacht (en budget) besteden aan andere activiteiten? We zijn erg benieuwd naar uw mening en hopen op de komende ledenvergadering meer te horen als het gaat om de verwachtingen van u als ACRON lid.

Mocht u al voor de ledenvergadering hierop willen reageren, stuur dan uw reactie naar het ACRON secretariaat: info@acron.nl.

 

Recent Posts