Agenda van de ACRON

De ACRON is de branchevereniging van CRO’s in Nederland. Wij behartigen de collectieve belangen van de aangesloten bedrijven (leden). Dit doen we door middel van het organiseren van bijeenkomsten, zowel besloten als open, netwerk en lobby activiteiten met als voornaamste doel om Nederland als onderzoeksland optimaal te laten functioneren. Bekijk hieronder de agenda van evenementen van de ACRON en Contract Research Organisaties (CRO’s) in Nederland:

Evenement details:

 • vr
  15
  jun
  2018

  ACRON Voorjaarsvergadering

  12:30 - 18:00 uurVan der Valk, Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht
  Extern, Intern

   

  Op 15 juni a.s. zal in het Van der Valk Hotel in Utrecht de jaarlijkse Voorjaarsvergadering van de ACRON plaatsvinden (alleen voor ACRON leden, vanaf 12:30 uur). Tijdens deze vergadering zullen de bestuurszaken, alsmede updates van de diverse werkgroepen worden besproken. Direct hierop aansluitend, vanaf 14:30 uur, zal een interessante mini symposium (ook toegankelijk voor niet-leden) worden georganiseerd in een tijd waarin de EMA naar Nederland gaat komen met als titel ‘Kansen voor klinisch onderzoek in Nederland’.

  Programma Voorjaarsvergadering:
  12.30 - 13.00 uur  Ontvangst deelnemers Algemene Ledenvergadering

  13.00 - 14.30 uur  Algemene Ledenvergadering

  14.30 - 15.00 uur  Koffiepauze / Ontvangst deelnemers mini-symposium

  15.00 - 16.45 uur  Mini-symposium 'Kansen voor klinisch onderzoek in Nederland':
  (ook toegankelijk voor niet-leden)

  Er liggen momenteel en in de nabije toekomst diverse kansen vanuit het perspectief van de veldpartijen met betrekking tot klinisch onderzoek in Nederland. Hierbij valt te denken aan de komst van de EMA in 2019 naar Amsterdam, Bidbook activiteiten PharmInvest en de Biotech sector die floreert in Nederland.

  In dit kader hebben we een aantal interessante sprekers bereid gevonden om hun visie hierover met u te delen en met u te discussiëren:

  15.00 - 15.15 Interactieve Q&A met diverse statements om publieke kennis / opinie te meten
  15.15 - 16.00 Hoe maken we Nederland weer sterk - het PharmInvest initiatief - Ida Haisma (Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen)
  16.00 - 16.45 Nederlandse Biotech industrie - succesverhaal en toekomstige kansen  -  Annemiek Verkamman (HollandBio)
  16.45 - 18.00 uur  Afsluiting / Borrel

   

  U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

   

  (Alleen voor leden toegankelijk)
  JaNee


  JaNee


  JaNee

Contact

Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.