Agenda van de ACRON

De ACRON is de branchevereniging van CRO’s in Nederland. Wij behartigen de collectieve belangen van de aangesloten bedrijven (leden). Dit doen we door middel van het organiseren van bijeenkomsten, zowel besloten als open, netwerk en lobby activiteiten met als voornaamste doel om Nederland als onderzoeksland optimaal te laten functioneren. Bekijk hieronder de agenda van evenementen van de ACRON en Contract Research Organisaties (CRO’s) in Nederland:

Evenement details:

 • do
  22
  jun
  2017

  NVFG Lustrum Congres

  Extern

  In 2017 bestaat de NVFG 55 jaar. Dat laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Daarom organiseert de Lustrumcommissie op donderdag 22 juni 2017 een Lustrumcongres met als thema:

  - ‘Innovatie: verandering is de enige constante factor’
  - Ken jij nog de LP of de muziekcassette? Vroeger vast ook wel eens een reis bij een reisbureau geboekt?  Koop jij je schoenen al online? Het afgelopen decennium verandert onze wereld sneller dan ooit! Nieuwe ontwikkelingen stimuleren innovatie op vele gebieden en bedrijven passen zich hier op aan door hun diensten, producten en structuur radicaal te veranderen of te laten verdwijnen.
  - De farmaceutische sector lijkt zich niet aan te passen aan deze nieuwe wereld, of toch? Nieuwe geneesmiddelen zijn nog steeds kostbaar en het duurt lang voordat ze beschikbaar zijn. Toch komen er ieder jaar wel nieuwe geneesmiddelen op de markt. Maatschappelijk worden we uitgedaagd over de waarde van onze innovaties. Gaat er de komende tien jaar veel veranderen of hangt er een zwaard van Damocles boven ons hoofd? Laat je uitdagen en denk mee tijdens het 11e Lustrumcongres van de NVFG!
  - Het 11e Lustrum wordt er een waar je bij wil zijn met zeer inspirerende sprekers op een mooie locatie waar we samen met jullie het Lustrum willen vieren. Reserveer daarom nu alvast 22 juni 2017 in je agenda!! Mis het niet!
  - See more at: http://nvfg.nl/Activiteiten/Activiteiten-overzicht/Nvfg-lustrum-congres#sthash.g9Ukxj1g.dpuf

Contact

Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.