Agenda van de ACRON

De ACRON is de branchevereniging van CRO’s in Nederland. Wij behartigen de collectieve belangen van de aangesloten bedrijven (leden). Dit doen we door middel van het organiseren van bijeenkomsten, zowel besloten als open, netwerk en lobby activiteiten met als voornaamste doel om Nederland als onderzoeksland optimaal te laten functioneren. Bekijk hieronder de agenda van evenementen van de ACRON en Contract Research Organisaties (CRO’s) in Nederland:

Evenement details:

 • di
  01
  jun
  2021

  ACRON Voorjaarsvergadering (alleen voor leden)

  15:30 - 16:30Teamsvergadering

  Dinsdag 1 juni 2021 – 15.30-17.45 uur

  15:30 – 16:30 uur ALV  

  16:30 – 17:45 uur Workshop ‘Medicine for Meeting Madness’ door Madeleine de Hauke

   

  Beste ACRON leden,

  Graag nodigen wij jullie uit voor de digitale ACRON Voorjaarsvergadering, die staat gepland voor dinsdag 1 juni van 15:30 – 16:30 uur. Deze vergadering vindt via Teams plaats.

  De stukken voor de ALV (agenda, verslag Voorjaarsvergadering, jaarverslag etc.) ter voorbereiding van de Voorjaarsvergadering sturen wij jullie te zijner tijd toe.

  Voor de gebruikelijke extra sessie aansluitend op de voorjaarsvergadering (16:30 - 17:45 uur) staat er een workshop ‘Medicine for Meeting Madness’ door Madeleine de Hauke op het programma.

  Let op: de presentatie zal in het Engels zijn. De training is van harte aan te bevelen voor collega’s en zijn bij deze uitgenodigd om vanaf 16.30 uur deel te nemen, aanmelden kan via info@acron.nl.  Voor de deelnemers zal een debrief worden ingepland op 25 juni 2021 om 09:00 uur.

  What to expect?

  • This will be a ‘learning snack’ with audience participation and interaction so that participants will walk away with:
   • Insights into the stumbling blocks that are preventing you from getting efficient, effective meetings every time.
   • Tips & Tools you can apply at your next meeting, whether you are the meeting leader or a participant
   • Empowerment to overcome repetitive patterns of frustrating meeting behaviours
   • Networking and fun!


  About Madeleine de Hauke?

  Madeleine earned her medical degree from Imperial College London, before working in the chemical and medtech industries over two decades, several disciplines and three continents.
  In 2018, Madeleine founded Business4Good out of a deep sense of wrong at the waste of time, energy and potential of brilliant minds from endless meetings. Now she coaches businesses to work more efficiently as well as effectively.

  Wij hopen jullie op 1 juni a.s. te mogen begroeten!

Contact

Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.