Agenda van de ACRON

De ACRON is de branchevereniging van CRO’s in Nederland. Wij behartigen de collectieve belangen van de aangesloten bedrijven (leden). Dit doen we door middel van het organiseren van bijeenkomsten, zowel besloten als open, netwerk en lobby activiteiten met als voornaamste doel om Nederland als onderzoeksland optimaal te laten functioneren. Bekijk hieronder de agenda van evenementen van de ACRON en Contract Research Organisaties (CRO’s) in Nederland:

Evenement details:

 • di
  01
  nov
  2022

  ACRON najaarssymposium "digitalisering in de zorg"

  12:00 - 17:30Anatomiegebouw te Utrecht

   

  12:00 – 13:00 uur           Ontvangst met lunch
  16:30 – 17:30 uur           Afsluiting en borrel

  Sprekers

  Adam Cohen
  Hoogleraar klinisch farmacologie Adviseur voor the RvB van het Centre for Human Drug Research

  Thomas Kissner
  Chief Technology Officer (CTO) - Head of DM /PV / IT, GCP-Service International Ltd. & Co. KG

  Tertu Haring
  Head of Clinical Innovation Office Clinical Sciences & Operations, Sanofi

  Eric Klaver
  DCT Regulatory Director, IQVIA

  Stan van Belkum
  Algemeen secretaris/directeur, CCMO

  Uitnodiging

  Na een periode van veel offline interactie, dan nu toch echt weer een ouderwets symposium op locatie. En welteverstaan een hele mooie locatie, namelijk, het Anatomiegebouw te Utrecht.

  Tijdens deze middag wordt er een programma georganiseerd m.b.t. digitalisering in de zorg en daarbij de vraag: ”Zet deze ontwikkeling zich ook al door in klinisch onderzoek?

  Wat zijn de mogelijkheden? Hoe snel en/of makkelijk zijn nieuwe toepassingen door te voeren binnen ons veld? Waar lopen we tegen aan? Hoe denken we dat Nederland het hierin doet, lopen we voor of achter?”

  Met deze snel veranderende wereld waarin technologie voortdurend vordert, is er altijd meer dat we kunnen doen, evenals nieuwe doorbraken om over te leren. Bijvoorbeeld: ‘Het digitaliseringsproces heeft geholpen bij het virtueel uitvoeren van klinische onderzoeken en het concept van patiëntgerichtheid is verbeterd door gedecentraliseerde uitvoering van klinische proeven. Digitalisering helpt ook bij het veilig opslaan van klinische onderzoeksgegevens.’

  Wij hebben 5 interessante sprekers, die op deze dag een presentatie zullen geven over wat zij tegenkomen in hun werkveld en wat te maken heeft met dit onderwerp.

  Klik hier om het volledige programma te bekijken

  Na deze presentaties zal er nog een paneldiscussie zijn. Voor deze paneldiscussie vragen wij je om een aantal stellingen die je graag behandeld ziet, voor vrijdag 21 oktober 2022 aan ons te mailen op: info@acron.nl.

  Al met al een enerverend programma en daarbij een leuke gelegenheid om elkaar weer eens te spreken!

  Wij hopen je dan ook te mogen verwelkomen op 1 november a.s.

  Klik hier om je in te schrijven - Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Contact

Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.