EMA clinical data enquête

 In Nieuws

Zoals bekend, heeft de EMA de ‘clinical data’ website gelanceerd op 20 oktober 2016 volgens haar beleid van  ‘publication of clinical data’ (Policy 0070). EMA besteedt heel veel tijd en energie aan deze activiteit. Ondanks dat er uitgebreid overleg met stakeholders tijdens deze ontwikkeling heeft plaatsgevonden, is het belangrijk om meer informatie te verkrijgen over de ervaringen die zijn opgedaan tijdens de eerste paar maanden na de lancering van de website.

Concrete informatie over wie toegang heeft tot de klinische gegevens, waarom gebruikers toegang hebben tot de gegevens en hoe nuttig de gegevens zijn, kunnen de verdere ontwikkeling van EMA’s transparante beleid helpen. Daarnaast zal het nuttig zijn om feedback te verzamelen over de bruikbaarheid van de nieuwe website.

Daarom heeft de EMA een enquête gelanceerd om de meningen van de gebruikers van de clinical data website te verzamelen alsook feedback te krijgen over de bruikbaarheid van de website. Maakt u gebruik van de clinical data website van de EMA? Vul dan de enquête in.

De enquête duurt niet langer dan 10 minuten en is toegankelijk tot 31 augustus 2017.

Alvast dank voor uw deelname aan deze enquête.

Start de enquête

 

Recent Posts