EUCROF congres 2020: mindblowing!

 In Nieuws

Door Annette Boersen
Op 10 en 11 februari vond in Amsterdam de European Conference on Clinical Research plaats, de tweejaarlijkse conferentie van de EUCROF, de Europese koepelorganisatie van de nationale CRO brancheverenigingen.

EUCROF vertegenwoordigt onze branche bij Europese aangelegenheden en middels contacten met organisaties zoals de EMA en EFPIA. Tijdens de European Conference on Clinical Research werd het Europese karakter van de organisatie goed zichtbaar. Ondanks de storm die Schiphol plat legde, waren er meer dan 300 aanwezigen uit 32 verschillende landen. Het programma en de sprekers waren erg divers en werden hoog gewaardeerd door de deelnemers. De ACRON heeft haar steentje ook zeker bijgedragen in de organisatie van deze EUCROF conferentie – en extra reden om trots te zijn op het grote aantal en de internationale diversiteit van de bezoekers .

Naast het inhoudelijke programma waren er ook diverse mogelijkheden om in een uitstekende sfeer te netwerken, onder andere tijdens het social event bij de Heineken Experience waar ook een veelgebruikt biotech product geproefd kon worden.

Tijdens het social event werd ook het 25 jarig jubileum van de ACRON gevierd. Later dit jaar zal de ACRON ter gelegenheid van dit zilveren jubileum een uitgebreid symposium organiseren op 27 oktober, schrijf die datum dus alvast in de agenda!

Oh ja, zonder sponsoren zijn er geen conferenties mogelijk: dank dus ook aan de ACRON leden, Castor EDC (Gold partner van de conferentie) en GCP Central  voor het mede mogelijk maken van deze conferentie!

Recent Posts