Vul voor 15 augustus de EUCROF enquête in

 In Nieuws

De EUCROF voerde drie jaar geleden een tevredenheidsonderzoek uit onder haar leden maar zou dit graag nog een keer willen uitvoeren. De strekking hiervan is om de leden hun perceptie over de laatste drie jaren van de EUCROF haar activiteiten te meten. En hun meningen te verzamelen over wat zij in de toekomst verwachten van de EUCROF.

Uw input als EUCROF lid (bestuurslid lokale vereniging) of als lid van een individueel bedrijf behorende bij een lokale CRO vereniging is meer dan welkom.

De EUCROF ‘Communication Working Group’ heeft een online enquête voorbereid dat slechts 5 minuten van uw tijd in beslag neemt.

Graag verzoeken wij u de vragenlijst zo spoedig mogelijk in te vullen, bij voorkeur uiterlijk 15 augustus 2017. Uw naam zal hierin niet meegenomen worden. Klik hier om te starten met de enquête.

Gebaseerd op de verzamelde feedbacks zal de EUCROF de resultaten van 2017 vergelijken met die uit 2014. De EUCROF presenteert dan de uitkomsten op de volgende ‘General Assembly’ in Madrid op 21 en 22 november 2017.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Recent Posts