EMA Clinical Trials Information System (CTIS) Webinar – 16 september 2021

 In

Begin 2022 zal al het klinisch onderzoek binnen Europa met geneesmiddelen voor menselijk gebruik voor goedkeuring ingediend worden via CTIS: een centraal Europees portal van de EMA. Om alle toekomstige gebruikers van het CTIS systeem, zowel sponsoren als lidstaten, op deze verandering voor te bereiden en kennis te laten maken met het systeem, heeft de EMA een trainings programma gelanceerd: https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/clinical-trials/clinical-trial-regulation/clinical-trials-information-system-ctis-training-programme

Ter informatie, speciaal voor alle betrokkenen bij klinisch onderzoek en toekomstige gebruikers in Nederland, zal er vanuit de ACRON/VIG een gratis webinar georganiseerd worden op 16 september 2021 van 10:00-11:00 over CTIS. Tijdens deze webinar zal Marieke Meulemans (GCP Central en tevens reviewer van de EMA CTIS trainingen) laten zien welke training programma’s er momenteel beschikbaar zijn, waar dit te vinden is en ondersteunen bij de voorbereiding van CTIS met handige tips en praktische informatie. Het bijwonen van deze Webinar zal duidelijkheid geven over de vervolgstappen die komende maanden genomen kunnen worden ter voorbereiding. 

Deze Webinar is tot stand gekomen door gezamenlijk inzet en expertise van de ACRON/VIG werkgroep CTIS waar verschillende personen uit het veld zijn aangesloten.

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.


    JaNee

    Recent Posts
    Contact

    Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.