Exclusief voor ACRON leden: gratis registratie in Europese CRO database!

 In Nieuws

Door Diana Portocarero
Om meer inzicht te geven in de verschillende CRO’s en de services die zij aanbieden, heeft de EUCROF deze zomer een database applicatie opgezet voor de leden van de EUCROF. Dit biedt de ACRON en haar leden de mogelijkheid om hieraan toegevoegd worden.

Voordelen
Reden voor het opzetten van deze database is de hoeveelheid verzoeken die EUCROF ontvangt van onderzoeksinstellingen buiten Europa, die op zoek zijn naar een ‘authorized CRO’ in de EU. De database biedt bedrijven de mogelijkheid om op één plak gericht zoeken op bepaalde services in Europa of voor een bepaald land. Het bundelen van deze informatie op één plek draagt bij aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van de bedrijven die zijn betrokken bij de EUCROF.

Zelf kiezen
De ACRON heeft ervoor gekozen om leden zelf te laten besluiten of zij al dan niet willen worden toegevoegd aan deze Europese database. Immers, onze leden staan ook op de ACRON website, die via de EUCROF-website vindbaar is. Het voordeel van de Europese database is echter dat specifieker kan worden gezocht op services.

Gratis registratie voor ACRON leden
Wij roepen onze leden op aan te geven of zij willen worden toegevoegd aan deze Europese database.
Dit kan d.m.v. een berichtje aan info@acron.nl, met daarin de bedrijfsnaam, contactpersoon en contact e-mail adres.
Wij zorgen ervoor dat de database beheerders contact opnemen met inloggegevens, zodat leden zelf de organisatiegegevens in kunnen voeren. Op deze manier is elk geregistreerd bedrijf zelf verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen, en kunnen zaken eenvoudig zelf worden aangepast.

Op https://cro.eucrof.eu is te zien hoe de database eruit ziet!

Recent Posts