Ingeborg Boddeke stopt als EMA CTIS portal tester

 In Nieuws

Door Annette Boersen

In onze nieuwsbrief van december 2019 praatte Ingeborg Boddeke ons bij over de inwerkingtreding van de ECTR en de daarbij behorende CTIS portal, http://www.acron.nl/clinical-trials-information-system-oftewel-ctis-portal-wat-is-het/.

De laatste 4,5 jaar heeft Ingeborg namens de ACRON / EUCROF hard gewerkt aan het testen van de portal bij de EMA. Een intensieve taak, die Ingeborg vele, vele uren van haar (eigen) tijd kostte. Het moment is nu gekomen dat dit niet langer te combineren valt met haar huidige werkzaamheden en ambities.

Na lang nadenken heeft Ingeborg daarom in overleg met alle betrokken partijen besloten te stoppen met het testen van de portal en de activiteiten daaromheen. We vinden dit natuurlijk erg jammer, maar begrijpen haar keuze volledig. Bovenal zijn we Ingeborg vooral heel erg dankbaar voor haar enorme inzet, enthousiasme  en vasthoudendheid hierbij in de afgelopen jaren. Naast het belang van de test activiteiten is het voor de ACRON leden heel fijn en nuttig geweest om, dankzij Ingeborg’s betrokkenheid bij het testen, goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen rondom de (voortgang van) de portal en de implementatie van de ECTR.  

Als blijk van onze dank voor de afgelopen jaren is er een mooie bos bloemen bij Ingeborg bezorgd. Ingeborg, dank je wel!

Recent Posts