Mag ik u even voorstellen aan: De Commissie Toetsing en Registratie

 In Nieuws

Voor de ACRON is kwaliteit van onderzoek erg belangrijk. Dit vraagt zij dan ook van haar leden. De Commissie Toetsing en Registratie toetst alle aspirant-leden aan de door de ACRON opgestelde eisen met behulp van een vragenlijst. Sinds 2016 is ook begonnen met de jaarlijkse herregistratie van bestaande leden.

De Commissie Toetsing en Registratie bestaat uit de volgende leden: Linda van den Brink, Marcel Hagmans, Ep Oosting, Gijbert Veerman en Toos lemmens.

Wat is daarbij dan hun werkwijze?

Vanuit het secretariaat worden aspirant leden gevraagd om een vragenlijst in te vullen. De ingevulde vragenlijst wordt dan naar twee leden van de Commissie gestuurd ter verificatie. De Commissie leden geven een oordeel aan het ACRON-bestuur. Het bestuur beslist of de aspirant leden lid mogen worden van de ACRON. In het geval van herregistratie wordt de ingevulde vragenlijst naar de leden gestuurd ter verificatie, waarna weer twee Commissie leden de vragenlijst opnieuw beoordelen op wijzigingen die aangebracht zijn.

In sommige gevallen wordt er aan de (aspirant)-leden om een verduidelijking gevraagd en wordt de aangepaste vragenlijst opnieuw door de commissie beoordeeld.

De ambitie voor de komende jaren is vooralsnog een verdere evaluatie en optimalisatie van de toetsings- en registratieprocedure. Indien u hierbij nog tips heeft voor de Commissie, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Recent Posts