Mag ik u even voorstellen aan onze nieuwe stagiair bij IQVIA

 In Nieuws

Ik heb nog niet iedereen ontmoet, maar stel me graag via deze weg voor:

Mijn naam is Esther Lorié en ik ben sinds begin februari begonnen als stagiair bij IQVIA. Ik ben masterstudent aan de Vrije Universiteit Amsterdam en zit in mijn 1e jaar van de 2 jarige master Management, Policy analysis and Entrepeneurship in Health & Life Sciences.

Naast mijn studie hou ik er van om te hockeyen en ben ik momenteel ook druk met het Medical Business Project. Dit project wordt uitgevoerd voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis met als doel om een huidig probleem van de dermatologie afdeling op te lossen.

De komende 5 maanden zal ik mij bezig houden met de ACRON en de leden van de ACRON. Met als doel om in kaart te brengen wat er van de ACRON verwacht wordt binnen de leden en daarmee actie te gaan ondernemen om actuele onderwerpen beter bespreekbaar te maken onder de leden. Ik kijk er naar uit om een hoop te leren en veel van jullie de komende periode te ontmoeten.

Recent Posts