Arlette HornLid

  Vanaf 20 juni 2019 is Arlette Horn toegetreden tot het dagelijks bestuur van de ACRON. Arlette werkt inmiddels 8 jaar bij IQVIA.

  “Tijdens mijn master Management Policy and Entrepreneurship in Health and Life Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam kwam ik voor het eerst in aanraking met klinisch geneesmiddelen onderzoek. Dat onderwerp had direct mijn uitgesproken belangstelling. Sinds mijn afstuderen heb ik bij IQVIA verschillende functies bekleed, waaronder CRA, Site Strategic Relationship Manager, Clinical Operations Manager en Vendor Manager. Mijn huidige rol is het managen van de site-identificatie groep en de bijbehorende strategische planning.

  Speerpunten van mijn activiteiten, dan wel belangrijke aandachtsgebieden daarbij zijn het verbeteren van processen, het verbinden van de belangen van de verschillende stakeholders, en het verbeteren van de onderzoekspositie van Nederland in de internationale markt. Ook voor ACRON zijn dit belangrijke onderwerpen waarvoor ik mij als bestuurder graag zal inzetten.”

   

  Contact

  Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.