Bart ScheerderVoorzitter

    Als geboren Limburger en getogen Groninger ben ik een echte Nederlander, trots op ons land en onze handelsgeest. Na mijn middelbare school heb ik Commerciële economie, Europees recht en Psychologie gestudeerd, niet afgerond maar hierdoor wel van vele markten thuis. Na mijn studietijd ben ik in het UMCG gaan werken bij het Trial Coordination Center (TCC), een academische CRO.
    Bij het TCC ben ik in contact gekomen met de CRO wereld. Een aantal jaren heb ik als CRA Europa doorkruist. Daarna heb ik als project manager zowel in commerciële trials als in onderzoeker geïnitieerde trials gewerkt, ook hier met als werkgebied Europa. Momenteel is mijn aandachtsgebied Biobanking. Groningen staat bekend als de EU City of Biobanking en onze kennis, expertise en ICT infrastructuur brengen wij wereldwijd in de markt als echt Nederlands export product.

    Het werkgebied voor CRO’s is continue in beweging. Veranderende wetgeving, nieuwe inzichten en technologieën, of simpelweg macro economische groei of krimp maken dat wij als ‘CRO Nederland B.V.’ ons moeten blijven aanpassen. Als branche moeten we proactief zijn, onze stem voldoende laten horen en niet aan de zijlijn staan.

    Contact

    Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.