Diana PortocareroLid

  Vanaf 20 juni 2019 is Diana Portocarero toegetreden tot het dagelijks bestuur van de ACRON. Diana werkte 21 jaar bij ICON Clinical Research van 1995-1998 & 2001-heden. In de tussenliggende jaren bij een farmaceut. Haar achtergrond is Medische Biologie aan de Faculteit Geneeskunde van Utrecht en een extra curriculum jaar aan Medical College of Virginia (US).

  Zij heeft ruime ervaring in Clinical Operations in Phase II-IV in verschillende indicatiegebieden vanuit verschillende rollen zowel in Nederland als in andere Europese landen. (Onder andere het starten van het Nederlandse en Scandinavische kantoor voor ICON in 2001 als Regional Director). In haar huidige rol is ze werkzaam bij de afdeling Site & Patient Recruitment voor Europa. Hiervoor heeft ze nauwe contacten met universiteiten en site network organisaties voor het starten en uitvoeren van nieuwe studies.

  Sinds eind 2001 is Diana lid van de ACRON. Ze wil met haar bestuursfunctie op een brede en actieve manier betrokken raken bij de actuele ontwikkelingen in Nederland op haar vakgebied. In haar huidige rol onderzoekt ze effici├źntere manieren om onderzoek sneller bij de juiste artsen/centra uit te zetten en denkt dit met mede ACRON leden beter te kunnen aanpakken. Haar doel is dat Nederland interessant blijft als onderzoeksland voor opdrachtgevers en er uiteindelijk meer klinisch onderzoek naar ons land zal toekomen.

   

  Contact

  Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.