Ingeborg Boddekesecretaris

    Ingeborg of Borg zoals velen haar noemen, is geboren in Laren, NH, maar is al 28 keer verhuisd in NL en buitenland (Army brat). Na de middelbare school ging zij eerst de transportwereld in en daarna naar het bankwezen (Concernhuisvesting & Vastgoed en Private Banking) en toen zij iets anders wilde werd ze gevraagd om voor een Deense farmaceut een medisch secretariaat op te zetten en zo is zij de klinische research wereld ingerold. Hierna is ze gevraagd om Clinical Trial Administrator te worden en via diverse farmaceuten en CROs heeft zij de weg bewandeld naar CRA/Regulatory Expert\Country Expert. Ze heeft 3 jaar een uitstap gemaakt om GCP Central nog meer op de kaart te zetten, waar ze als Manager/Director Operations & Customer Care haar kennis en kunde inzette.

    Toch miste ze het vak en toen ze werd gevraagd in december 2018 om voor ICON Clinical Research in Schiphol-Rijk te komen werken als Site Activation Lead (SAL) voor Study Start-Up heeft ze ja gezegd. Hier heeft ze 2.,5 jaar eerst voor ICR (phase I-IV Interventional studies) gewerkt en nadat ze een half jaar Sr. SAL was is ze gevraagd of ze Site Activation Manager Late Phase wilde worden. Dit vond ze een nieuwe uitdaging en sinds januari 2022 oefent zij deze functie met groot plezier uit. Zij is hier verantwoordelijk voor het begeleiden, mentoren en trainen van global SALs op allerlei soorten studies die je in Late Phase RWE kan aantreffen.

    Ingeborg wil haar ervaring klinisch geneesmiddelonderzoek, die zij heeft opgedaan en nog opdoet in zowel Farma als bij CRO’s inzetten in haar bestuursfunctie en ervoor zorgen dat de diverse partijen met elkaar ideeën en ervaringen kunnen blijven uitwisselen, zodat iedereen op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen op dit gebied.

    Contact

    Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.