Rob ZuikerVice voorzitter / Penningmeester

  Onlangs is Rob Zuiker toegetreden tot het dagelijks bestuur van de ACRON. Rob heeft ervaring in klinisch farmacologisch geneesmiddelonderzoek en wil met zijn bestuursfunctie op een bredere en actieve manier betrokken zijn bij de actuele ontwikkelingen in zijn vak.

  Rob is geboren en getogen in Wognum, West Friesland. Na de middelbare school studeerde hij geneeskunde in Amsterdam, bedrijfskunde/MBA aan Nijenrode en uiteindelijk gepromoveerd in de klinische farmacologie in Leiden. Na het artsenexamen heeft Rob gewerkt als beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine en vervolgens vanaf 2002 bij Eli Lilly Nederland als medisch adviseur in sales-marketing teams en als research physician voor (internationaal) fase 3 en 4 onderzoek.

  Sinds 2007 is Rob werkzaam bij het Centre of Human Drug Research in Leiden, een CRO in Leiden, dat een volledig pakket aan vroege fase geneesmiddelenonderzoek uitvoert met nauwe academische connecties. Het werk geeft veel voldoening. Als Senior Clinical Scientist is Rob onder andere als PI betrokken bij fase 1 en 2 studies met gezonde vrijwilligers en patiënten.

   

  Contact

  Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.