Terugblik ACRON Voorjaarsvergadering 15 juni 2018

 In Nieuws

Tijdens de afgelopen voorjaarsvergadering & mini-symposium van de ACRON gehouden op 15 juni jl. in Utrecht was er naast de formele plichtplegingen weer volop gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten en te netwerken. Het mini-symposium, dat in het teken stond van de kansen voor Nederland op het gebied van klinisch onderzoek, richtte zich vooral op initiatieven zoals PharmInvest, de komst van de EMA naar Nederland en een florerend biotech klimaat in Nederland.

Nadat de belangstellenden gevraagd werd naar hun mening met betrekking tot een aantal interessante stellingen & vragen, hield Annemiek Verkamman van HollandBio een inspirerend verhaal over de kansen die onze biotech industrie heeft gepakt de afgelopen jaren en de mogelijkheden die wij hebben met de vele bedrijven, universiteiten en ziekenhuizen binnen een kleine radius. Vervolgens heeft Peter Bertens van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen het initiatief PharmInvest verder toegelicht waarbij diverse veldpartijen de handen ineen hebben geslagen om Nederland aantrekkelijker te maken voor buitenlandse bedrijven binnen ons vakgebied en de kansen die er zijn daadwerkelijk te gaan verzilveren.

De presentaties van deze sprekers bij het Mini-symposium kunt u vinden op onze website.

We kijken terug op een middag waarin ons inziens goede discussies hebben plaatsgevonden en we zien u graag weer bij de aankomende najaarsvergadering.

Tot slot vinden wij het belangrijk om te weten of u het als deelnemer een geslaagde bijeenkomst vond. Wellicht heeft u toch nog een aantal suggesties voor verdere verbetering.  Wij stellen het daarom op prijs als u via onderstaande link een evaluatie met een aantal korte vragen invult.
Evaluatie ACRON Voorjaarsbijeenkomst, 15 juni 2018

Alvast bedankt voor uw medewerking.

De Symposium Commissie

Recent Posts