ACRON betrokken bij ontwikkeling CTIS trainingsmateriaal

 In Nieuws

Op voordracht van de ACRON is Marieke Meulemans aangesteld als expert om bij te dragen aan de CTIS training materialen van de EMA. 

Om te zorgen dat alle professionals die het systeem gaan gebruiken goed zijn voorbereid op de indiening van onderzoek na de introductie van de CTIS, implementeert de EMA een ‘high level’ CTIS trainingsprogramma. Het modulaire programma omvat ca. 20 modules – de laatste batch trainingsmaterialen wordt naar verwachting in juni 2021 opgeleverd.

Op basis van een solide trackrecord èn haar uitgebreide ervaring met training op dit gebied heeft de ACRON Marieke voorgedragen voor deze functie.
Haar bijdrage aan de training doet zij niet uitsluitend namens de ACRON, maar ook namens industry associations ACRO, EUCROF, EUCOPE, EuropaBio, EFPIA en VE.

Door de betrokkenheid bij de ontwikkeling van de DCRF ECTR e-learning heeft Marieke een gedegen kennis opgedaan van het wettelijk kader – en de vertaling naar trainingservaringen die voldoen aan de eisen van diverse groepen professionals in het veld. Het ACRON bestuur is erg blij dat Marieke deze cruciale rol namens ACRON en de andere industy associations wilde vervullen.  We kijken uit naar de ontwikkelingen in de komende periode, met een uitstekende CTIS training als eindresultaat!

Recent Posts