Introductie EB Medical Research – online-matchmaking event 15 april 2021

 In Nieuws

Zoals aangekondigd, zal op 15 april ons online matchmaking event plaatsvinden. Om al een tipje van de sluier op te lichten, stellen we hierbij EB Medical Research alvast aan u voor. Tijdens het online matchmaking event kunt u nog meer horen over dit bedrijf, en de kennismaking verder uitbreiden.

EB Medical Research (EBMR) is een zelfstandig onderzoekscentrum voor geneesmiddelenonderzoek, opgericht in 2001 met sites in Almere en Utrecht. EBMR heeft in de afgelopen jaren vele onderzoeken gedaan met betrekking tot uiteenlopende indicaties in opdracht van grote klanten in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. In de loop der jaren heeft EBMR een uitstekende reputatie opgebouwd en FDA- en EMA-audits probleemloos ondergaan. 

Naast het uitvoeren van de onderzoeken voert EBMR keuringen uit voor een gespecialiseerd fase 1 onderzoekscentrum.

EBMR beschikt over een relatief klein team van ervaren researchmedewerkers, waardoor een effectieve en vakkundige opstart is gegarandeerd. Daarnaast beschikt EBMR over een netwerk van specialisten, die –indien vereist- voor een deeltraject van een studie kunnen worden ingezet. Het onderzoek en de deelnemers zijn bij EBMR in goede handen.

EBMR heeft door haar jarenlange ervaring een uitgebreide patiëntendatabase opgebouwd. De vestigingen in Almere en Utrecht zijn uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer of auto. 

In de zomer van 2021 zal de vestiging in Almere worden uitgebreid en zullen hier de activiteiten worden geconcentreerd.

Recent Posts