Introductie Triall (spinout van CR2O) – online-matchmaking event 15 april 2021

 In Nieuws

Zoals aangekondigd, zal op 15 april ons online matchmaking event plaatsvinden. Om al een tipje van de sluier op te lichten, stellen we hierbij Triall (spinout van CR2O) alvast aan u voor. Tijdens het online matchmaking event kunt u nog meer horen over dit bedrijf, en de kennismaking verder uitbreiden.

Triall (spinout van CR2O) ontwikkelt software oplossingen voor sponsors, CROs en sites die de data integriteit, controleerbaarheid (auditability) en operationele efficiëntie van hun studieactiviteiten willen bevorderen.  We bouwen geleidelijk naar een online ecosysteem van modulaire en interoperabele oplossingen gericht op het in toenemende mate digitale en gedecentraliseerde klinisch onderzoekslandschap. Triall’s eerste product Verial eTMF is een document management oplossing die gebruikers in staat stelt om verifieerbaar bewijs te genereren van de integriteit van studie-gerelateerde documenten middels gerichte integraties met blockchain. 

Onze missie is om de introductie van veilige en betaalbare nieuwe medische oplossingen in de samenleving te versnellen door klinisch onderzoek sneller, veiliger en efficiënter te maken.

Recent Posts