Nieuwe bestuursleden in het bestuur van de ACRON

 In Geen categorie

Met ingang van 1 juni zijn Sietske Barentsz en Walter de Kok toegetreden tot het bestuur van de ACRON. Zij volgen Annette Boersen en Diana Portocarero op.

Sietske

Na het afronden van haar studie Bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam in 2003, is Sietske in 2004 haar carrière gestart bij IQVIA (voorheen Quintiles) als CRA-trainee. In de bijna 12 jaar binnen IQVIA heeft zij verschillende functies bekleed: CRA, lokale PM, Quality Manager, CRA Line Manager en Site Network Manager. In 2016 maakte zij de overstap naar Parexel. Naast het begeleiden van de hele CRA-groep, houdt zij zich ook bezig met het aansturen van het Nederlandse ClinOps team, is zij de contactpersoon voor de verschillende farmaceutische bedrijven waar Parexel mee samenwerkt en maakt zij onderdeel uit van de OR. Als bestuurslid voor de ACRON wil zij, door haar jarenlange ervaring binnen klinisch onderzoek, graag een bijdrage leveren aan het vergroten van de zichtbaarheid van de CROs bij klinische onderzoeken.

Walter

Walter is werkzaam bij IQVIA waar hij sinds 1 maart 2020 site management head is binnen Nederland. Hi is in 2007 begonnen bij IQVIA als CRA Trainee en heeft binnen IQVIA verschillende rollen gehad, zoals CRA, clinical project manager, site activation manager, hoofd van de start-up afdeling in Nederland en nu dus hoofd van de site management afdeling in Nederland. Daarnaast zit hij sinds 2017 namens de ACRON in de CTA werkgroep. Hij hoopt het ACRON bestuur te versterken met zijn ervaring/achtergrond in klinische studies vanuit een internationaal perspectief om er zo voor te zorgen dat Nederland een interessant land blijft voor internationale farmaceuten om klinische studies uit te voeren.

Recent Posts