Agenda van de ACRON

De ACRON is de branchevereniging van CRO’s in Nederland. Wij behartigen de collectieve belangen van de aangesloten bedrijven (leden). Dit doen we door middel van het organiseren van bijeenkomsten, zowel besloten als open, netwerk en lobby activiteiten met als voornaamste doel om Nederland als onderzoeksland optimaal te laten functioneren. Bekijk hieronder de agenda van evenementen van de ACRON en Contract Research Organisaties (CRO’s) in Nederland:

Evenement details:

 • di
  25
  jan
  2022

  ACRON lunchmeeting -VGO formulier in de praktijk- 25 januari 2022 om 12:00 uur

  12:00 - 13:00 uurVia Teams

  Beste leden,

  Sinds 1 november is de VGO als onderdeel van de lokale haalbaarheid procedure definitief geïmplementeerd. De ACRON wil je graag uitnodigen voor een online meeting waarin we nogmaals stilstaan bij dit document met een aantal leden van de DCRF-werkgroep lokale uitvoerbaarheid. Tijdens deze meeting willen we graag nog een korte uitleg geven, maar vooral tijd nemen om vragen te beantwoorden of ervaringen uit te wisselen. Daarom nodigen wij je graag uit voor deze online lunchmeeting op 25 januari van 12.00 tot 13.00 uur.

  Om te zorgen voor een dynamische meeting willen we je vragen om voorafgaand aan de meeting alvast vragen of onduidelijkheden met betrekking tot de VGO aan te leveren voor 18 januari 2022. Je kunt de vragen sturen naar info@acron.nl. Natuurlijk zal er ook ruimte zijn om tijdens de meeting vragen te stellen, maar we willen graag zo veel mogelijk vragen vooraf ontvangen om één en ander uit te werken in een presentatie.

  Mocht je de uitnodiging niet via mail of outlook hebben ontvangen en je wil graag deelnemen, stuur dan een mail naar info@acron.nl, dan sturen we je de deelnemerslink toe.

  Met vriendelijke groet,
  ACRON

Contact

Heb je vragen over ACRON? Neem eenvoudig contact met ons op.